General se javio uživo u program

Ratko Mladić imao posebnu poruku za Šešelja

11:23, 16.11.2018.
Izvor: Alo
Thumbnail
U okviru jutarnjeg programa na TV Happy dok su u studiju Milomira Marića gosti bili Vojislav Šešelj, Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića i Pavel Dorohin, član ruske Dume, dogodio se neočekivani poziv. Naime, uživo u programu sin Ratka Mladića pozvao je svog oca putem telefona i pozvao ga da se obrati javnosti.

General Ratko Mladić javio se istog trenutka i putem telefonskog poziva pozdravio goste u studiju, a posebno lidera Srpske napredne stranke Vojislava Šešelja.

"Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe," rekao je general.

On je svog saborca iz haških dana pozvao da dođe da igraju šah, jer mu nedostaje da ga pobeđuje.

"Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao sedam na prema jedan. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova "Kosovka devojka" i loše je prošao," poručio je general Šešelju.

Thumbnail

General Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

"Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene," rekao je general.

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu i to na ruskom.

"Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili," poručio je za kraj general Ratko Mladić.