Radna posjeta

Radovan Višković u posjeti Trebinju

  • 08.02.2019. 08:43

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković započeo je radnu posjetu Trebinju sastankom sa zamjenikom gradonačelnika ovog grada Mirkom Ćurićem.

Sastanku, koji je u toku u Gradskoj upravi, prisustvuje i generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović. Višković će razgovarati i sa članovima trebinjskog Gradskog savjeta.

Predsjednik Vlade Srpske razgovaraće sa rukovodstvima "Hidroelektrana na Trebišnjici" /HET/ i Hidroelektrane "Dabar", poslije čega će biti na radnom doručku sa privrednicima grada Trebinja. Nakon sastanka u zgradi "Elektroprivrede Republike Srpske" u Trebinju biće objavljeno saopštenje.

Nakon toga će predsjednik Vlade Republike Srpske u Kulturnom centru prisustvovati prezentaciji "Idejno rješenje spomen-sela u Mrkonjićima" koja će biti održana u okviru 6. naučnog skupa "Teologija u javnoj sferi". 

Premijer Republike Srpske razgovaraće sa rukovodstvom trebinjskog građevinskog preduzeća "Herc gradnja", nakon čega će se sastati sa Njegovim preosveštenstvom  vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem.