Koordinacija udruženja elitnih jedinica

Puna podrška MUP-u Republike Srpske

  • 29.12.2018. 11:42

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica Vojske Republike Srpske saopšteno je danas da pružaju punu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u namjeri da sačuva javni red i mir i poručuju da ne mogu i neće dozvoliti rušenje institucija Srpske.

"Smatramo da smo postali taoci slučaja "Dragičević" kojim se sada bavi Republika Srpska. Nedopustivo je da predstavnici ratnih udruženja iz FBiH i "zlatni ljiljani" zajedno sa Davorom Dragičevićem i grupom "Pravda za Davida" napadaju institucije Republike Srpske. 

Mnogo je naše braće dalo život za Srpsku i stvaranje njenih institucija da bismo sada dozvolili da ih blate i napadaju naši neprijatelji i neprijatelji Republike Srpske", ističe se u saopštenju. 

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica pozivaju tužilaštvo da riješi slučaj stradanja Davida Dragičevića, ali i ubistvo Srđana Kneževića, Ljubiše Savića Mauzera, Željka Markovića i drugih. 

"Očigledno da je tužilaštvo nesposobno da riješi slučaj "Dragičević". Tu se mora dati nova energija kako bi se došlo do tužilačke odluke u ovom predmetu", dodaje se u saopštenju. 

Iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica poručuju da će čuvati i braniti Republiku Srpsku u miru kao što su je branili u ratu. 

"Mnogo je žrtava ugrađeno u temelje Republike Srpske da bismo je tek tako ostavili njenim neprijateljima i neprijateljima srpskog naroda da je napadaju i blate", navodi se u saopštenju iz Koordinacije udruženja elitnih jedinica u čijem sastavu su Garda Šekovići, "Vukovi sa Drine", Garda "Panteri", Specijalna jedinica "Mando" Ugljevik, "Peša" Brčko i "Tobutski sokolovi" Lopare. 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.