"Pozitivne snage Srpske"

Puna podrška Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović

  • 11.09.2018. 19:41

Predsjednik i premijerka podržavaju naš rad, zbog čega smo ponosni - poručili su predstavnici "Pozitivnih snaga Srpske" nakon sastanka sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović. U pokretu ističu da ih rukovodstvo Srpske već godinama prati i pomaže im.

"U toku su neke naše kampanje, koje se prije svega odnose na kulturnu, prosvjetnu i duhovnu obnovu, i imamo punu podršku i od predsjednika Republike Srpske i predsjednice Vlade u odvijanju i realizaciji tih kampanja", istakao je Aleksandar Sajić, predsjednik pokreta "Pozitivne snage Srpske".

Logično je da podržavamo organizacije pune mladih i uspješnih ljudi, koje žele da doprinesu konkretnim radom, a ne da sjede skrštenih ruku i samo kritikuju - poručila je premijerka. 
Predsjednik Srpske je istakao da bi "Pozitivne snage" trebalo da budu podržane i finansijski, a ne samo deklarativno.

"Oni su nova vrijednost na političkom i javnom nebu Republike. Mislim da je veoma važno da postoji jedna ovakva organizacija, i sve ono što su učinili dosada da bi animirali ljude apsolutno treba da bude podržano", istakao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

"Ako bi se njihove aktivnosti svele samo na da smo vidjeli uspješne pozorišne predstave, organizovane u selima, da se priđe djeci koja nikada nisu imali priliku da takvo nešto vide - samo to je dovoljno da kažemo da je ovo pokret uspjeha koji je ispunio svoju misiju definitivno", istakla je Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske.

Dodik i Cvijanovićeva su ocijenili da se društvo u Srpskoj kreće u pozitivnom pravcu i da institucije i pokreti poput ovog treba da djeluju zajednički. Saradnji - na obostrano zadovoljstvo - nadaju se i u budućnosti.