PU Doboj: Neistiniti navodi Nebojše Vukanovića

  • 18.09.2020. 12:28

Policijska uprava Doboj odbacila je kao neistinite navode da je uniformisani pripadnik policije navodno prisustvovao na stranačkom skupu, što je na svom portalu objavio Nebojša Vukanović, saopšteno je iz ove uprave.

Iz dobojske Policijske uprave ističu da je na objavljenoj fotografiji jasno vidljivo da lice nije u uniformi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

- Ovom prilikom pozivamo Vukanovića da demantuje svoje navode iz teksta, te da prestane sa dezinformacijama i lažima kojima nastoji narušiti ugled policijskih službenika - navodi se u saopštenju.

Iz ove uprave navode da je Vukanović u juče objavljenom tekstu na portalu "Nebojša Vukanovića info" pod naslovom "Otkud uniformisani policajac na partijskom sastanku SNSD-a u Doboju", napisao da je uniformisani policijski službenik prisustvovao partijskom sastanku Gradskog odbora SNSD-a u Doboju, iznijevši na taj način niz lažnih optužbi na rad i štetu ugleda policijskih službenika.

Iz Policijske uprave Doboj poručuju da neće dozvoliti da netačni navodi i manipulacije pojedinaca utiču na rad policijskih službenika, koji će, kao i do sada, poslove iz svoje nadležnosti obavljati u skladu sa zakonima Republike Srpske.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина