Radovan Višković

Prva zvanična posjeta predsjednika Vlade RS biće Beogradu

  • 28.12.2018. 11:22

Radovan Višković, predsjednik Vlade RS rekao je na današnjem prijemu za predstavnike medija u Administarativnom centru Vlade RS, da će njegova prva zvanična posjeta biti Beogradu.

Kako je rekao sastaće se sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Anom Brnabić, a u toku je dogovor o posjeti.  Tema razgovora biće hidropotencijal rijeke Drine, ali i druge mogućnosti zajedničke saradnje i ulaganja.

Višković je rekao da će biti održana i prva zajednička sjednica nove Vlade RS i Valde Srbije, a da će veću februaru  biti orvoreni i prvi projekti imeđu dvije zemlje.Ponovio je da je prioritet RS saradnja sa Srbijom.

Predsjednik Vlade RS rekao je da je svjestan posla koji je pred njim.

"Znam koji me izazovi čekaju, ali sam spreman da sva pitanja rješavam da bismo mogli na kraju da kažemo da je standard građana RS bolji", rekao je Višković.

Govoreći o saradnji sa medijima Višković je rekao da Vlada Srpske kritike medija neće dočekivati na nož nego da će se truditi da isprave greške na koje mediji budu upućivali.
 
"Stojimo vam na raspolaganju da biste mogli da informišete građane RS o svemu što Vlada radi i namjerava da radi. I meni i vama je krajnji cilj da pokažemo da je RS poželjna destinacija za život i da ne treba da se odlazi", rekao je Višković.

 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић