Udruženja elitnih jedinica VRS

Protiv MUP-a FBiH na teritoriji Srpske

  • 20.08.2018. 12:47

Koordinacija udruženja elitnih jedinica Vojske Republike Srpske protivi se raspoređivanju snaga Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Federacije BiH na teritoriji Srpske, s ciljem obezbjeđivanja granice BiH.

"Ukoliko MUP Republike Srpske i granična služba BiH nisu sposobni da obezbijede granice Republike Srpske i BiH predlažemo da to čine nezaposleni ratni veterani kroz rezervni sastav MUP-a Srpske", navodi se u zajedničkom saopštenju Specijalne jedinice "Peša" iz Brčkog, "Mandini lavovi" iz Ugljevika, "Panteri" iz Bijeljine, "Vukovi sa Vučijaka" iz Prnjavora, "Vukovi sa Drine" iz Zvornika, "Garda" iz Šekovića i "Beli vukovi" sa Pala. 

Ova udruženja naglašavaju da su protiv svakodnevnih političkih prepucavanja dva politička bloka, i traže da u Republici Srpskoj bude napravljen konsenzus kada je riječ o nacionalnom interesu Srpske, te da ova dva bloka nastupaju zajedno. 

"Tražimo od svih političkih faktora u Republici Srpskoj da se počnu baviti problemima građana, boraca, stvaralaca Republike Srpske", navodi se u saopštenju elitnih jedinica.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)