Važi i za letove iz Banjaluke

Promotivna cijena avionske karte po cijeni od pet evra

  • 20.11.2018. 11:43

Rajaner, evropski avioprevoznik broj 1 od danas 20. novembra, je pokrenuo drugi dan svoje sedam dana duge rasprodaje “Cyber Week”, nudeći korisnicima osam uzastopnih dana fantastičnih ponuda na ryanair.com web stranici. 

Na prodaju je 250 hiljada mjesta po cijeni od 4.99 evra za putovanja u decembru i januaru, a koja treba rezervisati do večeras u ponoć . Ponuda važi za sve letove kompanije Rajaner, uključujući i letove sa banjalučkog aerodroma.

Korisnici bi trebalo da prate Ryanair.com za najnovije ponude, gdje najavljuju da će najniže cijene u Evropi  biti još niže. 

Iz kompanije je saopšteno da će kompanija pokloniti i 10 odsto popusta na sve prijavljene (check-in) torbe rezervisane ove sedmice. 

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)