Nedeljko Čubrilović

Projekti u Doboju imaće podršku vlasti Republike Srpske

  • 29.03.2019. 19:25

Projekti u Doboju imaće potpunu podršku vlasti Republike Srpske, obećao je to danas Dobojlijama predsjednik parlamenta Republike Srpske. Nedeljko Čubrilović iskoristio je priliku da čestita novom gradonačelniku Borisu Jeriniću. Dobra saradnja republičke i lokalne vlasti može samo doprinijeti razvoju lokalne zajednice, kaže Čubrilović. Što se Doboja tiče, ta saradnja sigurno neće izostati.

"To su građani prepoznali upravo dajući podršku ovakvoj jednoj kombinaciji. Projekti koji se rade u Doboju će nesumnjivo dobiti svu podršku i svu logistiku od strane Vlade Republike Srpske," rekao je Čubrilović.

Prvi čovjek parlamenta Srpske podsjeća da je Vlada konstnatno uz Doboj još od poplava 2014. godine, a tako će, kaže i nastaviti. Nedeljko Čubrilović i Boris Jerinić razmišljaju i na koji način mogu da doprinesu boljem životu građana. 

"Tako da ćemo u narednom periodu, i preko naših poslanika i naravno uz pomoć predsjednika NSRS, određene inicijative upućivati ka Narodnoj Skupštini," kaže Jerinić.

Na taj način će, kaže Jerinić tražiti bolja zakonska riješenja u interesu svih stanovnika lokalnih zajednica. Nada se i da će ubuduće češće imati konstruktivne sastanke u Doboju sa Nedeljkom Čubrilovićem.