Gacko

Problem "Vodovoda" nije bio na dnevnom redu: Opozicija napustila skupštinu

  • 11.07.2019. 17:15

Odbornici opozicije Skupštine opštine Gacko napustili su današnje zasjedanje lokalnog parlamenta zato što na dnevnom redu nije bila tačka o problemima u lokalnom "Vodovodu".

Odbornik Socijalističke partije Siniša Mandić rekao je da nijedan prijedlog niti izmjenu dnevnog reda koje je predložila opozicija nije prihvatila aktuelna skupštinska većina okupljena oko SDS-a. 

"Opozicioni odbornici dovedeni su u situaciju da ne mogu da se ispune nikakvi naši zahtjevi, a to su egzistencijalni problemi građana", naveo je Mandić. 

Odbornici SNSD-a, SP i Demosa tražili su da na dnevni red bude stavljena tačka o problemima u funkcionisanju u Javnom preduzeću "Vodovoda", što je, kako tvrdi odbornik Demosa Dragan Drašković, gorući problem u Gacku. 

"Najveći je problem što oni koji treba da rješavaju probleme ili se prave ludi da ne vide taj problem ili neće da ga rješavaju. Ovdje je sudbina ljudi u pitanju", istakao je Drašković. 

Iz SNSD-a su upozorili da bi, ako se što skorije ne riješe problemi u "Vodovodu", Gacko moglo da ostane bez vode. 

"Sam direktor `Vodovoda` u dopisu odbornicima naveo je da je samo pitanje dana kada Gacko može ostati bez vode. To skupštinsku većinu ne interesuje", rekao je odbornik SNSD-a Siniša Šuković. 

I radnici "Vodovoda" juče su u pismu poslatom gatačkim čelnicima i odbornicima tražili da se na sjednici raspravlja o njihovim problemima. 

Odbornici skupštinske većine tvrde da će uskoro zakazati posebnu sjednicu o problemima tog preduzeća.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)