Privrednici iz Srpske se vakcinišu u Beogradu

  • 29.03.2021.11:40

Zainteresovani privrednici i njihovi radnici iz Republike Srpske mogu i danas da se vakcinišu u Beogradu, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

Vakcinacija će biti obavljena u hali tri Beogradskog sajma.

"S obzirom na to da je na raspolagnju još oko 2.000 doza vakcine "Astra Zeneka", zainteresovani privednici i njihovi radnici iz Srpske mogu i da se danas vakcinišu u Beogradu, do 16.00 časova", navedeno je u saopštenju.

Iz Privredne komore navode da je prethodno potrebno da se popuni od ranije dostupan upitnik na internet stranici Privredne komore Republike Srpske.

Privrednici treba da ponesu i formular kojim daju saglasnost za vakcinaciju, kako bi iz Privredne komore mogli najaviti njihov dolazak.

"Iako se na poziv Privredne komore Republike Srpske za besplatnu vakcinaciju prijavilo 613 privrednika i njihovih zaposlenih, minulog vikenda, prema informacijama iz Privredne komore Srbije, vakcinisano je više osoba od prijavljenih", navodi se u saopštenju.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije omogućena je nesmetana vakcinacija i dodatnog broja osoba koji se nisu prijavili na vrijeme, ali su u subotu i nedjelju došli u Beograd.