Gost ATV-a Neđo Trninić

Prioritet povezivanje auto-puta Banjaluka-Beograd 

  • 23.06.2019. 20:17

"Hrvatska strana je objavila da je izabrala najpovljnijeg izvođača radova i očekujem vrlo brzo početak izgradnje mosta na Savi kod Gradiške," rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

Gostujući u Centralnim vijestima ATV-a Trninić je naglasio da je prioritet povezivanje sa Beogradom, odnosno izgradnja auto-puta od Banjaluke do Beograda i da su radovi već počeli.

On je dodao i da Republika Srpska nije odustala od izgradnje autoputa Banjaluka-Prijedor.

"Kineska kompanija je već faormirala preduzeće u Republici Srpskoj, oni rade na terenu, već primaju i radnike iz Republike Srpske, projektante i stručne osobe," rekao je Trninić.

On je dodao i da su Željeznice Republike Srpske prvi put ispunile plan i da se prvi put stekao uslov da se razgovara o povećanju plate, te da će radnicima u administraciji ponuditi prekvalifikaciju.

Gostovanje Neđe Trninića pogledajte u prilogu ATV-a.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина