Milorad Dodik

Predsjednik SNSD-a: Napad na Bogdanića nedopustiv

  • 17.04.2019. 22:45

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je napad na predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću i bivšeg ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragana Bogdanića nedopustiv i neprihvatljiv i da pravna država mora da reaguje.

"Očekujem da će rad nadležnih organa biti adekvatan. Žao mi je što se to desilo i nećemo preći preko toga da se na ovaj način ponaša prema ljudima koji su obavljali tako važne dužnosti. Pravna država mora da reaguje i da spriječi bilo kakve mogućnosti sličnog ponašanja", rekao je Dodik za RTRS. 

Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je danas u ovom mjestu lice čiji su inicijali I.P. (56) iz Teslića nakon verbalne prijetnje fizički napalo sugrađanina čiji su inicijali D.B. (54), saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

Policija je večeras uhapsila lice čiji su inicijali I.P. koje je osumnjičeno da je fizički napalo Bogdanića, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj. 

Iz policije navode da se postupajući tužilac izjasnio da je riječ o krivičnom djelu ugrožavanja sigurnosti i tjelesna povreda. 
 

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм