Razgovaraće i sa rukovodstvom rafinerije u Brodu

Predsjednik RS posjetiće radnike povrijeđene u eksploziji

  • 10.10.2018. 12:05

Predjednik RS Milorad Dodik posjetiće danas radnike povrijeđene u eksploziji u rafineriji Brod, koji su smješteni u bolnici u Doboju.

Predsjednik RS razgovaraće u Brodu sa rukovodstvom rafinerije. 

Dodik je uputio telegrame saučešća kolektivu Rafinerije nafte Brod i porodici radnika Ljube Patkovića koji je nastradao u sinoćnjoj eksploziji i požaru u ovoj rafineriji.

Dodik je u telegramu upućenom kolektivu Rafinerije izrazio saosjećanje zbog nesreće koja ih je zadesila i povrijeđenim radnicima poželio brz i uspješan oporavak. 

Predsjednik Republike Srpske je u telegramu porodici nastradalog radnika istakao da je iskreno ožalošćen tužnom viješću o smrti LJube Patkovića, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. 

"Primite izraze mog najdubljeg saučešća i saosjećanja", naveo je Dodik. 

Sinoć oko 21.30 časova došlo je do eksplozije u Rafineriji nafte u Brodu, a u požaru je jedan radnik poginuo, dok je deset povrijeđeno, ali nisu životno ugroženi.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб