Apsolvirane tačke dnevnog reda

Nastavljena sjednica, poslanici treba da glasaju

07:50, 14.02.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
U Banjaluci je nastavljena sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi poslanici trebalo da glasaju o apsolviranim tačkama dnevnog reda.

Skupština je sinoć razmotrila izvještaj Regulatorne komisije za energetiku Srpske o radu za 2017. godinu i prijedlog budžeta ovog tijela za 2019. godinu u iznosu od 2.533.006 KM. 

Poslanici su juče razmotrili Nacrt strategije razvoja preduzetništva žena Srpske za period 2018-2022. godine, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu. 

Skupština je u ponedjeljak, 11. februara, razmotrila Nacrt izmjena i dopuna Zakona o komori inženjera poljoprivrede i Nacrt zakona o radio-amaterizmu. 

Razmotreni su i nacrti zakona o unutrašnjoj plovidbi Republike Srpske, o izmjeni Zakona o privrednim društvima, o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti i o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj. 

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je sinoć da će naknadno biti odlučeno kada će biti razmatrane preostale tačke dnevnog reda Druge redovne sjednice parlamenta Republike Srpske. Na dnevnom redu je preostalo još 10 neapsolviranih tačaka.