Banjaluka

Potpisivanje ugovora o izgradnji koridora "Pet ce" kroz Republiku Srpsku

  • 20.03.2019. 08:09

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovaće danas u Banjaluci potpisivanju ugovora o izgradnji prvih kilometara auto-puta na Koridoru "Pet ce" kroz Republiku Srpsku, na pravcu između Petlje "Johovac" /Tovira/ i Petlje "Rudanka" /Kostajnica/.

U ime investitora "Autoputeva Republike Srpske", ugovor će potpisati direktor tog preduzeća Dušan Topić, a u ime izvođača radova generalni direktor kompanije "Integral inženjering" Slobodan Stanković i direktor podružnice građevinskog preduzeća "Granit" Skoplje u Banjaluci Zoran Trajanovski. 

Ugovor će biti potpisan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u 9.00 časova, a nakon potisivanja ugovora predviđene su izjave za medije, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću. 

Višković će u 10.00 časova prisustvovati i "Forumu o ćirilici", koji će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Srpske. 

Forum o ćirilici, čiji je cilj dodatno osnaživanje i afirmisanje ovog pisma, biće održan danas u Banjaluci u organizaciji Ministarstva prosvjete i kulture Srpske i Društva članova Matice srpske u Republici Srpskoj. 

U 12.00 časova premijer Srpske razgovaraće sa generalnim konzulom Hrvatske u Banjaluci Zlatkom Kramarićem. 

Sastanak će biti održan u kabinetu premijera Srpske, a na početku sastanka snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova. 

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)