"Pošte Srpske": Dva radnika pozitivna na virus korona

  • 31.03.2020. 11:22

U Poštama Srpske su trenutno dva radnika pozitivna na korona virus i nalaze se u samoizolaciji, saopšteno je danas iz Pošta Srpske, čime su demantovali dezinformacije koje su se pojavile na društvenim mrežama, a koje govore o većem broju oboljelih.

Dodaju da je riječ o radnicima iz Banjaluke, koji su bili na bolovanju od 18. marta, odnosno od 20. marta. Ovo dvoje radnika, kako se dalje navodi, su potvrdu da su pozitivni na korona virus dobili 28.i 30 marta.

-Po saznanju ovih činjenica Pošte Srpske su uputile u samoizolaciju sve radnike koji su bili u kontaktu sa zaraženim osobama. Prostori pošta se redovno dezinfikuju, kako objekti za rad sa korisnicima tako i sve službene poslovne prostorije – navodi se u saopštenju.

Pošte Srpske mole sve svoje korisnike za razumijevanje, a posebno ističu činjenicu da pružanjem svojih usluga u ovako teškim uslovima preduzimaju sve neophodne mjere zašite svojih radnika i korisnika.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина