Ministar podnosi izvještaj

Poslanici prije nastavka sjednice o ubistvima u Prijedoru i Glamočanima

  • 24.04.2019. 10:17

"Prije nastavka redovne sjednice Narodne skupštine RS biće razmatran izvještaj ministra unutrašnjih poslova o trostrukom ubistvu u Glamočanima i ubistvu policajca u Prijedoru na zatvorenoj sjednici", rekao je predsjednik Narodne skupštine RS, Nedeljko Čubrilović.

Tako će prva naredna redovna sjednica Parlamenta  kao prvu tačku imati bezbjednosnu situaciju.

"Današnja redovna sjednica Narodne skupštine biće nastavljena oko 11 časova, nakon razmatranja izveštaja ministra unutrašnjih poslova, Dragana Lukača i to raspravom o Nacrtu Zakona o javnom redu i miru", naveo je Čubrilović. 

Ministar podnosi informaciju o trostrukom ubistvu u Glamočanima i o ubistvu policajca u Prijedoru.

Kostadin Vasić rekao je u ime Kluba odbornika Ujedinjene srpske da osuđuju korištenje nemilih događaja u političke svrhe, jer se n taj način skreće pažnja sa istrage.

On je naveo i da je trebalo da se oglase povodom istupa Dragana Mektića, ministra bezbjednosti BiH koji je rekao da je ubistvo u Glamocanima sa potpisom vlasti, navodeći da je MUP RS  za samo 15 sati pronašao počinioce ubistva u Glamočanima.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.