Narodna skupština Srpske

Poslanici o izmjenama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju

  • 24.09.2019. 07:37

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Na dnevnom redu su i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o razvoju malih i srednjih preduzeća i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti.

Poslanici će u drugom dijelu šeste redovne sjednice razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim putevima i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj djelatnosti i tehnološkom razvoju.

Sjednica će početi u 10.00 časova, a narodni poslanici bi o apsolviranim tačkama dnevnog reda trebalo da se izjasne u "Danu za glasanje", u petak, 27. septembra, najavljeno je iz Narodne skupštine.

U prvom dijelu šeste redovne sjednice Narodna skupština je usvojila više zakona, među kojima je i Zakon o dopuni Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, prema kojem će se policijskom službeniku lični koeficijent za ostvarivanje prava na penziju utvrđivati na osnovu pet godišnjih plata koje su za njega najpovoljnije. 

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок