Popržen: Iz PDP-a pričaju o odgovornosti i poštenju, a ćute o hapšenja svoje kandidatkinje

  • 03.10.2020. 16:03

Član predsjedništva banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a i kandidat za odbornika ove stranke u Skupštini grada Miroslav Popržen pozvao je PDP da se oglasi o slučaju hapšenja njihove kandidatkinje za odbornika zbog fizičkog napada na ženu u Banjaluci.

"Već mjesecima svjedoci smo priče o odgovornosti i principijelnosti PDP-a, odnosno njihovih vođa, a imamo primjer fizičkog obračuna od prije dva dana, gdje je gospođa sa njihove liste uhapšena, a niko od njih se nije oglasio o tome, a toliko su pričali o odgovornosti i poštenju", rekao je Popržen.

Popržen je pozvao predstavnike PDP-a da se oglase i, kako je rekao, bar prokomentarišu ovaj slučaj, pitajući da li su fizički obračuni dio promjena koje ova stranka najavljuje u slučaju izborne pobjede.

"Ivan Begić je skrnavio spomenik žrtvama zemljotresa, a Draško Stanivuković se nije očitovao o tome. Sada imamo ovaj slučaj fizičkog obračuna... Stanivuković je jednom prilikom rekao da će istjerati iz partije svakog ko napravi sklandal, a sada smo u prilici da vidimo hoće li se to desiti", rekao je Popržen.

On je pozvao da PDP da pokaže političku odgovornost.

Podsjećamo, prema pisanju medija, policija je uhapsila Draganu Kljajić, koja se nalazi na odborničkoj listi PDP-a za lokalne izbore, zbog napada na aktivistkinju "Pravde za Davida".

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.