Ponovo trocifren broj zaraženih u Srpskoj

  • 14.08.2020. 11:03

U Republici Srpskoj je tokom posljednja 24 časa virusom korona zaraženo još 107 osoba, rečeno je na pres-konferenciji Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske u Banjaluci.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči izvršeno je testiranje 527 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 107 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o 61 muškoj i 46 ženskih osoba, od kojih je 19 mlađe, 64 srednje i 24 osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 19 osoba je iz Banjaluke, devet iz Mrkonjić Grada, po osam iz Bijeljine i Gacka, šest iz Gradiške, po pet iz Doboja, Kneževa i Prnjavora, po četiri iz Drvente i Kotor Varoša, po tri iz Laktaša, Modriče, Trebinja, Čelinca i Šamca, po dvije iz Višegrada, Zvornika i Petrova i po jedna iz Vlasenice, Istočnog Starog Grada, Istočnog Drvara, Kozarske Dubice, Ljubinja, Milića, Novog Grada, Osmaka, Pala, Prijedora, Ribnika, Srpca i Teslića.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм