PU Banjaluka

Policija traga za licem koje je oštetilo predizborni plakat Vlade Đajića

  • 28.09.2018. 19:53

U Banjaluci je jutros osvanuo još jedan oštećen plakat i to na pokretnoj prikolici. Iz Policijske uprave Banjaluka tvrde da preduzimaju sve mjere kako bi identifikovali počinioca. Na fotografiji s likom generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srpske Vlada Đajića pojavio se natpis: "UBICE".

"Službenici nadležne policijske stanice konstatovali su činjenično stanje i preduzeće potrebne mjere i radnje radi identifikovanja počinioca izvršenog prekršaja po članu 21 Zakona o javnom redu i miru", saopštili su iz PU Banjaluka.

Doktor Vlado Đajić poručuje da je žalosno što ga oštećivanjem njegovog predizbornog plakata svrstavaju u ubice, iako kao osvjedočeni humanista i ljekar svakodnevno spasava živote ljudi.

"Žalosno je što su mene kao ljekara, humanistu, koji svaki dan spašavam živote svrstali u ubice, a samo zbog toga što se nalazim na listi na predstojećim izborima", istakao je Đajić.

Počinioce ovoga prekršaja čeka kazna od 300 do 900 maraka, kažu iz Policijske uprave.  Prikolica s uništenim plakatom bila je parkirana u krugu banjalučkog preduzeća "Čajavec". 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм