Uživo na ATV-u od 13:20

Polaganje kamena temeljca za novu bolnicu u Doboju

  • 14.03.2019. 07:40

U Doboju će danas biti potpisan ugovor o izgradnju i opremanju nove zgrade bolnice u ovom gradu, a potom će biti položen kamen temeljac za novi objekat. Na programu Alternativne televizije i ATV portalu možete uživo da pratite polaganje kamena temeljca.

Kamen temeljac za novi objekat Bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju položiće predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, a svečanosti će prisustvovati predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković. 

Dodik će prethodno prisustvovati ceremoniji potpisivanja ugovora između Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i kompanije "Čajna sinofarm internešnel korporejšn" za projektovanje, izgradnju i opremanje nove zgrade bolnice u ovom gradu, saopšteno je iz Predsjedništva BiH. 

Ugovor će u 13.00 časova u prostorijama Gradske uprave potpisati ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i direktor kompanije "Čajna sinofarm internešnel korporejšn" Li Kan. 

Projekat "Projektovanje, izgradnja i opremanje nove Bolnice `Sveti apostol Luka` Doboj - po principu "ključ u ruke" predstavlja jedan od najznačajnijih poduhvata Vlade Republike Srpske u zdravstvenom sistemu, s ciljem izgradnje moderne, savremeno opremljene bolnice za pružanje kvalitetnih zdravstvenih usluga po najvišim standardima građanima Doboja i susjednih opština, navodi se u saopštenju iz resornog ministarstva. 

Nakon potpisivanja ugovora, na lokaciji za izgradnju novog objekta bolnice biće održana svečanost povodom postavljanja kamena temeljca i početka realizacije ovog projekta. 

Po završetku polaganja kamena temeljca predviđene su izjave za medije, a planirano je i obraćanje Dodika. 

Тагови:
  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок