Željka Cvijanović

Pokazali smo zajedništvo, solidarnost i jedistvo naroda FOTO

  • 09.01.2019. 16:48

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da vjeruje da Srpska ima samo bolju perspektivu, jer se kreće solidnim putem i ekonomskim napretkom.

"U socijalnoj sferi je mnogo toga urađeno, a politička stabilnost je pretpostavka za naše dalje jačanje i put i zato sam i zadovoljna kao predsjednik Republike što sve institucije obavljaju svoj posao, što su nam institucije jake, jer bez jakih institucija nema ni izvršavanja obaveza prema našim građanima", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je nakon svečane akademije povodom Dana Republike novinarima u Banjaluci rekla da su institucije Srpske bile meta raznih napada u nastojanju da se omalovaže i da se umanji njihov potencijal i kapacitet. 

Cvijanovićeva je ocijenila da je Srpska danas uspješno obilježila Dan Republike nizom događaja, manifestacija, okupljena oko svojih interesa. 

Ona je naglasila da je i danas pokazano i zajedništvo i solidarnost i jedistvo naroda. 

"Pod sloganom `Ponosna i vječna` poslali smo poruku da je Republika Srpska otvoreno društvo koje želi sa svima koji je poštuju, bez obzira na vjeru i naciju, da gradi budućnost. Prevalili smo veliki put i znam da je pred Republikom mnogo izazova zbog čega je važno da ostanemo okupljeni oko institucija i da razumijemo da Republiku čuva snaga naroda i snažne institucije", dodala je Cvijanovićeva.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм