SP Banjaluka

Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

  • 20.09.2019. 16:03

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka. Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći period. 

U fokusu djelovanja biće promocija pronatalitetnih politika i podrška institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu.

Na sastanku je istaknuta  i puna podrška koju gradskom odboru i njegovom radu daje predsjednik  SP-a  Petar  Đokić. 

"Održali smo našu redovnu sjednicu na kojoj smo sumirali rezultate rada u prethodnom periodu i najavili nove aktivnosti. Imamo energiju i znanje koje ćemo u predstojećem periodu usmjeriti za podršku institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu. Gradski odbor daje snažnu podršku rukovodstvu SP-a na čelu sa  predsjednikom Petrom Đokićem", istakao je predsjednik Gradskog odbora Banjaluka Goran Selak.

Već u nedjelju 22. septembra, Gradski odbor SP Banjaluka u Hotelu „Jelena“ organizuje predavanje na temu „Demografska obnova Srpske“, a kako je najavljeno, to je tek prva u nizu aktivnosti kojima će fokus biti na promociji podrške rađanju.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.