SP Banjaluka

Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

16:03, 20.09.2019.
Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka. Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći period. 

U fokusu djelovanja biće promocija pronatalitetnih politika i podrška institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu.

Na sastanku je istaknuta  i puna podrška koju gradskom odboru i njegovom radu daje predsjednik  SP-a  Petar  Đokić. 

"Održali smo našu redovnu sjednicu na kojoj smo sumirali rezultate rada u prethodnom periodu i najavili nove aktivnosti. Imamo energiju i znanje koje ćemo u predstojećem periodu usmjeriti za podršku institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu. Gradski odbor daje snažnu podršku rukovodstvu SP-a na čelu sa  predsjednikom Petrom Đokićem", istakao je predsjednik Gradskog odbora Banjaluka Goran Selak.

Već u nedjelju 22. septembra, Gradski odbor SP Banjaluka u Hotelu „Jelena“ organizuje predavanje na temu „Demografska obnova Srpske“, a kako je najavljeno, to je tek prva u nizu aktivnosti kojima će fokus biti na promociji podrške rađanju.