Nedeljko Čubrilović

"Podrška predstavnicima Srpske u zajedničkim organima BiH"

  • 08.02.2020. 14:36

Demokratski savez daje punu podršku aktivnosti u vezi sa formiranjem Savjeta ministara i funkcionisanju predstavnika iz Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH, kao i mjerama Vlade Srpske koje idu u prilog populacione politike, izjavio je predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović.

- Našim funkcionerima u izvršnoj vlasti Srpske poručujem da pažnju posebno koncentrišu na oblast u kojoj rade u pripremi platforme ove stranke na lokalnim izborima - rekao je Čubrilović prije početka sjednice Glavnog odbora Demosa u Tesliću.

On je naveo da je sjednici prethodio sastanak Predsjedništva Demosa na kojoj su usvojene preporuke za predstojeće lokalne izbore.

- Formirali smo 13 odbora i komisija, uradili smo pripremu za funkcionisanje tih komisija, te dali ocjene političke situacije u Republici Srpskoj - rekao je Čubrilović.

On je najavio da će ova partija izaći na lokalne izbore samostalno sa svojim listama, a u dogovoru sa koalicionim partnerima biće zajedničkih kandidata za pojedinačne funkcije.

- Očekivanja smo da napravimo rezultat koji govori o vrijednosti ove političke opcije, bar u visini onoga što imamo sada, a to je oko 67, 68 odbornika širom Republike Srspke i očekujemo da taj rezultat bude mnogo bolji - rekao je Čubrilović.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)