Tegeltija u Modriči

"Pobjeda Miloševićeve donijeće boljitak cijeloj opštini"

  • 28.09.2020. 17:09

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija istakao je danas u Modriči da su stanovnici ove opštine spremni da podrže njihovog kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima Maru Milošević, koja će okupiti sve ljude koji su motivisani i žele da rade za dobrobit svoje lokalne zajednice.

"Opštinski odbor SNSD-a Modriča ulazi spremno u kampanju, članovi i simpatizeri stranke spremni su da ponovo pobjede i da zajedno rade kako bi na čelo opštine na dobrobit ove lokalne zajednice došla djevojka koja je do sada išla četiri puta na izbore i to veoma uspješno", istakao je Tegeltija.

Nakon sastanka sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Modriča, Tegeltija je izjavio novinarima da će ova godina biti vrhunac uspješne političke karijere Miloševićeve kada bude izabrana na načelnika opštine.

"NJena pobjeda donijeće boljitak Modriči koja je nosilac razvoja cijele ove regije", istakao je Tegeltija.

On je podsjetio da je SNSD prepoznatljiva politička partija u Modriči s obzirom da od 2004. godine redovno pobjeđuje na izborima i brine o njenom razvoju.

"Specifičnost ovog odbora je možda činjenica da je kasno došlo do promjene rukovodstva i sigurno im je trebalo vremen da se kosoliduju i pripreme izbore. Ali, nakon razgovora s njima sasvim je jasno da su spremni za izbore i još jednu pobjedu u Modriči", naglasio je Tegeltija.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина