Novi direktor Elektroprivrede Republike Srpske

Petrović preuzeo dužnost direktora Elektroprivrede RS

  • 20.11.2018. 10:39

Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Luka Petrović preuzeo je danas dužnost vršioca dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske".

Petrović je istakao da njega i njegove buduće saradnike u ovom preduzeću očekuje mnogo rada, intenziviranje investicionih projekata i stabilizovanje rada u svim zavisnim proizvodnim i distributivnim preduzećima.

On se juče oprostio od svojih saradnika i Gradskoj upravi i odbornika u Skupštini grada Trebinja, najavljujući da će kao i do sada biti na raspolaganju za ostvarivanje zacrtane ideje - da se u Trebinju živi bolje i da ovaj grad postane još prepoznatljivi u cijelom regionu.

Prema njegovim riječima, do prijevremenih izbora, koji će biti održani najkasnije u roku od 90 dana, na funkciji gradonačelnika mijenjaće ga njegov zamjenik Mirko Ćurić, koji je i najizvjesniji kandidat koalicije okupljene oko SNSD-a za budućeg gradonačelnika našeg grada.

Petrovića je na dužnosti v.d. generalnog direktora u petak imenovao nadzorni odbor ovog preduzeća, koji je prethodno usvojio ostavku Radmile Čičković, koju je podnijela, kako je navela, iz ličnih razloga.

Kako saznajemo, ona će preuzeti dužnost pomoćnika budućeg ministra finansija u Vladi Republike Srpske.

(Trebinjelive)

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.