Prva sjednica GO SNSD-a na čelu sa Petrovićem

Petrović najavio posjetu Dodika i Cvijanovićeve Doboju

17:51, 04.05.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik Povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović najavio je danas da će naredne sedmice SNSD u Doboju posjetiti predsjednik partije Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.

Petrović je pred početak sjednice povjereništva rekao novinarima da će odbor ove stranke biti najjača politička opcija u Doboju, a drugi po snazi u Republici Srpskoj. 

On je poručio da će Doboj dobiti mnogo više uz pomoć SNSD-a, Vlade, predsjednika Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. 

Petrović je istakao i da će uslijediti rad na terenu sa mjesnim odborima, jer je namjera da se ojačaču i tako postižu bolji rezultati. 

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić rekao je da će na današnjem sastanku biti donesene određene smjernice o narednom djelovanju. 

Thumbnail

On je pojasnio da je ovo prvi sastanak u novoj formaciji koju čine članovi SNSD-a i dijela drugih stranaka, koji se priključuju, sa ciljem da se stvori jedna baza biračkog tijela da se ne bi razmišljalo da li su u pitanju lokalni ili republički izbori. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je Gradski odbor SNSD-a u Doboju i za predsjednika povjereništva 18. aprila imenovao Obrena Petrovića.