Demantovao medijske natpise

Petković: Izmišljotine su da napuštam Ujedinjenu Srpsku

  • 31.12.2018. 09:24

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković izjavio je da su najobičnije izmišljotine napisi u pojedinim medijima da će napustiti ovu stranuku.

"Medijskih napisi o mom navodnom izlasku iz Ujedinjene Srpske i prelasku u drugi poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske najobičnije su izmišljotine. Nikada nisam razmišljao niti sa bilo kim pregovarao o izlasku iz Ujedinjene Srpske ili prelasku u drugu političku stranku", naveo je Petković u saopštenju. 

On je ocijenio da postoje mediji i pojedinci koji ne mogu da prihvate činjenicu da je Ujedinjena Srpska politička stranka koja je za kratko vrijeme napravila izuzetno dobar rezultat i postala parlamentarna na svim nivoima, sa stalnom tendencijom rasta. 

"Vjerujem da će Ujedinjena Srpska i u budućnosti rasti, a ja ću se tome posvetiti još jače jer već poslije praznika krećemo u formiranje novih opštinskih odbora u Izbornoj jedinici tri, za koju sam potpredsjednik i za koju sam zadužen", poručio je Petković. 

Govoreći o odlasku Darka Kremenovića iz Ujedinjene Srpske, Petković je rekao da je to njegov lični izbor i nije nikakav ishitreni potez, nego rezultat dugoročnog razmišljanja i plod želje da se u cijelosti posveti advokaturi i radu u Advokatskoj komori Republike Srpske. 

Petković je dodao da, u svakom slučaju, Kremenović ostaje njegov politički savjetnik i lični prijatelj.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.