Predsjednik Socijalističke partije

Petar Đokić čestitao Božić svim pravoslavnim vjernicima

  • 05.01.2019. 16:50

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić čestitao je Božić Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima, te poželio da najradosniji hrišćanski praznik svima bude podstrek za stvaranje dobrih djela.

"Božić je praznik radovanja, rađanja, života i stvaranja. Neka ovaj veliki hrišćanski praznik svima nama bude podstrek za stvaranje dobrih djela da bismo izgradili bolju budućnost i život u miru, slobodi, vjeri i društvenom blagostanju", navodi se u čestitki Đokića. 

Prema njegovim riječima, u Božijim porukama uvijek se nalazi poziv na mir, toleranciju i strpljivost, saopšteno je iz Socijalističke partije. 

"Oni nas čine bliskim i dostupnim ljudima dobre volje, spremnim da utiču na pozitivne promjene i doprinesu boljem životu svakog člana društva", istakao je Đokić. 

Đokić je pozvao sve građane Republike Srpske da ove godine snažno proslave i 9. januar - Dan Republike. 

"Pozivam građane Republike Srpske da iza sebe ostave sve eventualno narušene odnose iz prethodne godine i da svi budemo usmjereni ka ideji jake Republike Srpske koja je preduslov za sigurnost našeg naroda, ali i svih građana koji u njoj žive", naveo je Đokić u čestitki.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)