Šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji

Perović: Prisustvo Dodika Paradi pobjede od velikog značaja

  • 23.06.2020. 11:43

Šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović izjavio je Srni da je dolazak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Moskvu, gdje će prisustvovati Paradi pobjede, od velikog značaja za Srpsku.

"Za Republiku Srpsku je veliki značaj biti počasni gost na takvoj proslavi i paradi", rekao je Perović.

On je dodao da, nažalost, mnogi predsjednici država zbog pandemije virusa korona i teške situacije u svojim državama otkazuju prisustvo paradi.

Perović je naglasio da su zbog pandemije u prethodnom periodu usporene aktivnosti Predstavništva kada je riječ o projektima koje planiraju da realizuju, ali očekuje da će u narednom periodu biti aktivniji.

"Imamo mnogo planova kada je riječ o energetici. Mnoge kompanije sa kojima sarađujemo nisu radile. Trebalo bi da počnu sa radom 1. jula, a od 15. jula se očekuje i da počnu letovi tako da ćemo biti aktivniji", rekao je Perović. 

Pročitajte i: 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.