Oštar odgovor

PDP poručio Vukanoviću: Patiš od prepotencije

  • 21.02.2019. 13:50

Predsjedništvo PDP-a Trebinje reagovalo je na tekst Nebojše Vukanovića, poslanika SDS-a, pod nazivom "Dan posle", u kojem je za poraz njihovog kandidata na vanrednim izborima, Saše Borjana optužio PDP.

Prema Vukanovićevim riječima, PDP je sabotirao vlastitog kandidata jer nisu pružili nikakvu javnu podršku Borjanu.

PDP je povodom takvih navoda Vukanovića nazvao prepotentnim čovjekom kojem je u krvi i pozicija i opozicija, odnosno svi oni koji su iznadnjega.

"Tekstom „Dan posle„ Nebojša Vukanović je razobličio sam sebe, ovim tekstom gospodin Vukanović je upravo potvrdio šta mu je bio cilj njegove navodne kampanje za Gradonačelnika Trebinja, a to je samo reklamiranje i ništa više. Njemu su krivi svi i opozicija i pozicija ili bolje rečeno oni koji su iznad njega. Očigledno da gospodin Vukanović pati od visine, on je eklatantan primjer samoljublja iliti prepotencije. Predsjedništvo PDP-a Trebinje jednoglasno i sa gnušanjem se ograđuje od njegovog teksta „ Dan posle“ uz molbu da nam ubuduće ne pomaže i neka samoljubive pjesme o sebi pjeva negdje drugdje i sa nekim drugim", stoji u tekstu Predsjedništva PDP-a.