Gradonačelnik Prijedora

Pavlović: Otvorenost i spremnost za saradnju na svim poljima razvoja grada

  • 28.01.2021. 16:05

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović danas je tokom razgovora sa direktorom Kancelarije Ambasade SAD u Banjaluci Brajanom Pauers naglasio otvorenost i spremnost Gradske uprave za saradnju na svim poljima razvoja grada.

"Privreda, zapošljavanje, podrška investitorima, brzo rješavanje dokumentacije i svega potrebnog za puštanje u rad novih privrednih pogona, saniranje budžeta grada, otvorenost i dostupnost Gradske uprave i saradnja sa građanima i zajedničko djelovanje svih institucija i preduzeća s ciljem razvoja grada i ostanka Prijedorčana u svom gradu osnovni su ciljevi nove administracije", saopšteno je iz Gradske uprave nakon sastanka.

Pavlović je naveo da Gradska uprava ima volju, energiju i kapacitete za saradnju na mnogim zajedničkim projektima, na inovativnim inicijativama i promjenama koje će donijeti dobrobit svim građanima Prijedora.

Pauersova je gradonačelnika obavijestila da USAID u ovoj godini kreće aktivnije sa projektima na koje se uprave i organizacije mogu javiti i aplicirati za sredstva.

U planu je otvaranje poziva za učešće u projektima promocije turizma. Tokom 2021. godine u planu je mnogo projekata i inicijativa koje su nisu bile moguće raditi usljed pandemije virusa korona, navodi se u saopštenju.

Pauersova je danas bila u prvoj zvaničnoj posjeti Prijedoru, a njena delegacija razgovarala je i sa predsjednikom Skupštine grada Mirsadom Duratovićem. 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.