Lider DNS-a u Zvorniku

Pavić: OBA je ostatak AID-a i nekih drugih ratnih službi

  • 05.09.2018. 15:45

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je danas u Zvorniku da je uvijek imao rezervu prema djelovanju Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH, jer su to ostaci muslimanske obavještajne službe (AID) i nekih drugih ratnih službi.

"Mislim da to nisu službe koje štite BiH, Republiku Srpsku i ustavni poredak BiH, nego su to službe koje rade u interesu - ne znam koga", rekao je Pavić, nakon sjednice Regionalnog odbora DNS-a. 

Ističući da iz nekog ranijeg vremena poznaje rad tih službi, Pavić je naveo da ih se treba kloniti sada, jer ne zavređuju da se pominju, naročito u ovom predizbornom vremenu. 

"Nakon izbora, kada koalicija SNSD, DNS i SP bude imala vlast i na nivou BiH, sigurno je da se u tom sektoru dosta toga mora primijeniti", rekao je Pavić. 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je ranije da je pod mjerama OBA BiH posljednjih godinu i po dana i da će uskoro predočiti javnosti operativna dokumenta u kojima se ovoj službi nalaže prisluškivanje rukovodstva Srpske i Srbije. 

"To je čisti neprijateljski čin. OBA bi trebalo da odgovara i rukovodstvu Republike Srpske, a nikada nam nisu dostavili nijedan izvještaj", rekao je Dodik.

Тагови:
  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм