Predsjednik DNS-a

Pavić: Građanima obezbijediti bolju budućnost

  • 20.08.2018. 14:05

Predsjednik DNS-a Marko Pavić istakao je danas u Banjaluci da je cilj te političke partije poboljšanje života građana u Republici Srpskoj, razvoj ekonomije, zapošljavanje i očuvanje nacionalnih i javnih dobara.

"DNS ne učestvuje u svađama i bilo kakvim optužbama na političkoj sceni, jer razmišljamo o našim građanima i stvaranju bolje budućnosti. DNS ima svijetlu prošlost i sigurno još svjetliju budućnost", rekao je Pavić na otvaranju prostorija Regionalnog izbornog štaba DNS Banjaluka. 

On je naveo da DNS neće sarađivati ni sa kim ko ne misli na građane i Republiku Srpsku. 

"Imamo ljude koji će znati da realizuju naše ciljeve. U izbore ulazimo spremni i imamo šta da ponudimo građanima", dodao je Pavić. 

Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović naglasio je da će otvaranje prostorija doprinijeti boljem izbornom rezultatu DNS-a. 

"DNS u ovom trenutku ima ogromnu podršku građana - od Trebinja do Novog Grada. Energiju moramo pretočiti u najbolji izborni rezultat, a vjerujem u naše jedinstvo i kompaktnost", rekao je Čubrilović. 

On je napomenuo da DNS predvodi iskusan čovjek koji zna kako treba raditi. 

Generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić rekao je da je otvaranje reprezentativnih prostorija DNS-a početak izborne pobjede ove političke partije. 

"Sa sigurnošću mogu da kažem da nikada nismo bili jači nego za predstojeće opšte izbore u BiH. Ubijeđen sam da ćemo imati više od 100 hiljada glasova za Narodnu skupštinu Republike Srpske, odnosno 12 do 15 poslanika, te dva poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH", kaže Rodić. 

Otvaranju prostorija pristvovale su zvanice iz političkog, javnog i društvenog života Banjaluke i Republike Srpske. 

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.