Mladi socijaldemokrati

Paljanima podijeljeni pokloni

  • 13.01.2019. 15:33

Mladi socijaldemokrati sa Pala danas su, povodom pravoslavne Nove godine, podjelili poklone sugrađanima, a njima je pružena prilika da svoje inicijative, želje i pitanja pismeno dostave Opštinskom odboru SNSD-a, koji će sve to razmotriti.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata sa Pala Luka Cicović rekao je da će sve te inicijative biti razmatrane da bi se na određen način pružila pomoć. 

Mladi socijaldemokrati podijelili su i 200 karata za koncert Aca Pejovića koji će večeras biti održan na Jahorini. 

Cicović je naglasio da je ovo samo jedna u nizu od aktivnosti koju će u ovoj godini organizovati. 

On je svim pravoslavcima, koji po julijanskom kalendaru proslavljaju Novu godinu, poželio puno zdravlja, sreće, napretka. 

Srpska, ruska i gruzijska pravoslavna crkva, te Sveta Gora i Jerusalimska patrijaršija poštuju julijanski kalendar i večeras dočekuju Novu godinu.  

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.