Pale: Aktivan namjenski račun za prikupljanje pomoći ugroženim

  • 30.03.2020. 10:56

Od danas je aktivan namjenski račun za prikupljanje pomoći za nabavku medicinske opreme i pomoć socijalno ugroženim licima na teritoriji opštine Pale, koji će predstavljati svojevrstan fond na koji će biti uplaćena određena sredstava iz opštinskog budžeta, kao i dobrovoljne donacije ovdašnjih privrednika, javnih preduzeća i građana koji imaju mogućnost i želju da ličnim prilozima podrže ovu akciju.

"Pozivamo privrednike sa područja opštine Pale, građane koji su u mogućnosti, našu dijasporu i sve one koji to žele da odvoje dio sopstvenih sredstava u humanitarne svrhe i da zajednički podržimo ovu akciju koja ima za cilj da pomogne našim sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe", saopšteno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Iz Štaba su naveli da im je želja da se obezbijede sredstva za nabavku nedostajuće medicinske opreme koja bi olakšala posao cjelokupnom kadru Doma zdravlja u Palama, čija uprava i svi uposlenici ovih dana bespoštedno provode sve aktivnosti kojima se štiti javno zdravlje na području lokalne zajednice.

Svi koji to žele, novac mogu uplatiti na računa za posebne namjene, otvoren kod NLB Banke 562-012-81187733-22, svrha uplate - pomoć za nabavku medicinske opreme i socijalno ugroženim licima, saopšteno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.