Opštinski odbor SNSD-a Modriča spreman za predstojeće izbore

  • 28.09.2020. 19:18

Opštinski odbor SNSD-a Modriča spreman je za predstojeće izbore. Nakon promjene i podmlađivanja modrički odbor stranke je konsolidovan. U sve se uvjerio i član Izvšnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija. 

Novo rukovodstvo, poručuje, spremno je da povede Modriču putem pobjede, kojim ide od 2004.godine. 

„Oni su spremni da se okupe, oni su spremni da zajednički rade, a moj osjećaj je da je Modriča spremna da se okupi oko nove načelnice Mare Milošević. Ona je ta žena koja je spremna da okupi sve dobre ljude sve one koji su motivisani i žele promjene i boljitak u samoj Modriči", rekao je Tegeltija.

Za četiri godine Mara Milošević, aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini, treći put će izlazti na izbore. Ima viziju i za period nakon 15. novembra 

"Moj plan je da Modriča uđe u novu fazu razvoja, prioritet mi je razvoj privrede, da se nova radna mjesta otvore da zadržimo postojeće, da se razvija kultura, sport, obrazovanje, a kao što sam rekla prioritet jesu radna mjesta i da naša privrede zaživi", kaže Mara Milošević, kandidat za načelnika Modriče.

Na tom putu Miloševićeva, ali i opštinski odbor, imaće podršku nadležnih institucija. Posjeta Zorana Tegeltije, dokaz je za to.

"Ovo je i dokaz da mi ovdje odnosno Mara Milošević kao budući načelnik Modriče mora imati i imaće dobru saradnju sa našim republičkim vlastima, Vladom RS, predsjednicom i sa Savjetom ministara", kaže Jovan Mišić, vd predsjednika OO SNSD Modriča.

Razgovoru o predstojećoj kampanji i projektima prisustvovali su i kandidati SNSD-a za odbornike u skupštini Modriče na narednim izborima, kao i predstavnici mjesnih odbora SNSD-a. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.