UKC RS

Dodik stabilno i pod stalnim nadzorom konzilijuma

  • 23.12.2020. 11:58

Zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika je stabilno i nepromijenjeno u odnosu na juče. Gospodin Dodik se osjeća dobro i on je pod konstantnim nadzorom konzilijuma, saopštili su iz UKC Republike Srpske

I danas je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske zasijedao konzilijum ljekara i razmatrao zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Takođe, obavljene su i konsultacije sa eminentnim stručnjacima iz Srbije koji su posjetili UKC RS i eminentnim stručnjacima iz inostranstva koji su u potpunosti saglasni sa svim terapijskim i dijagnostičkim metodama koje se primjenjuju u liječenju gospodina Dodika, poručuju iz UKC-a.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik hospitalizovan je u UKC prije dva dana, zbog bolova u stomaku i mučnine. Treći test na virus korona, nakon dva negativna, pokazao se kao pozitivan, a dijagnostikovana mu je obostrana upala pluća. Dodik je u izolaciji od 16. decembra, nakon kontakta za osobom pozitivnom na virus korona.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.