Čast otadžbine

Odlučnije ćemo braniti Republiku Srpsku

  • 03.01.2019. 13:14

U više navrata protekle godine, a posebeno prije oktobarskih izbora, smo isticali da lideri stranaka SDS i PDP, Vukota Govedarica, Branislav Borenović i njihovi "saborci" Ivanić, Bosnić, Šarović, Mektić, Pandurević otvoreno rade na izdaji interesa Republike Srpske, saopštilo je udruženje Čast otadžbine.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Tvrdili smo da, ako izgube izbore, neće priznati izborne rezultate i da će posle izbornog poraza nastaviti svoju prljavu borbu za vlast, podmetanjem srpskoj javnosti laži i lažnih afera i stvaranjem haosa na ulicama sa ciljem rušenja institucija Republike Srpske i preuzimanja vlasti.

Znali smo da će sve to pokušati na osnovu slugarenja i podaništva zapadnim obaveštajnim službama, zapadnim ambasadama i sarajevskoj bošnjačkoj vladi.

Organizovali su i vode specijalni rat protiv Republike Srpske čiji je krajnji cilj, državni udar. Dokle su dogurali u svoj izdaji, najbolje govori obraćanje njihovog aktiviste i saborca Tomić Njegoša preko duštvenih mreža. On do detalja objašnjava ulogu mlađanog Stanivukovića u organizovanju državnog udara. Uhapšeni Željko Dabić u svojoj izjavi otkriva ko je učestvovao u pripremi demonstracija u kući Stanivukovića. Davor Dragičević se nalazi na nepozantoj lokaciji i nudi predaju, uz uslov da ne bude uhapšen. E, pa Dragičeviću, moraš biti pritvoren i odgovarati za ugrožavanje bezbednosti u Republici Srpskoj.

Vreme je da prestaneš igrati po nervima i osećanjima ljudi kojima je Republika Srpska na srcu. Pravda za Davida je od početka bio politički "pokret" kojim rukovode MI-6 i CIA a posebno su bile aktivne ambasade Amerike i Engleske. Zato tužilaštvo u Republici Srpskoj i MUP Republike Srpske ne sme više praviti greške i tolerisati andtidržavne aktivnosti rušiocima Republike Srpske u ime "demokratije i humanizma", a političke stranke imaju mogućnost da preuzmu vlast pobedom na izborima a ne haosom na ulicama. Svi koji ponovo pokušaju srušiti Republiku Srpsku, moraju znati da 150 hiljada boraca, stvaraoca Republike Srpske, neće nemo posmatrati rušenje svog najvećeg dela, stvaranje srpske države zapadno od reke Drine.

Mi to moramo činiti zarad 23 hiljade naših saboraca koji su ugradili svoje živote u temelje najmlađe srpske države. Zato srpski narod, sa ove strane Drine, uz podršku svoji saveznika, srpsko nacionalno pitanje mora rješavati. Zajedno sa Srbijom, jer nema rješenja Kosova bez rješenja Republike Srpske.

Republici Srpskoj nema života u državnoj zajednici BiH. Bošnjačko rukovodstvo u Sarajevu patološki mrzi sprski narod i Republiku Srpsku, bojkotuju srpskog člana predstavništva BiH, neće da formiraju Savjet ministara, ucjenjuju sa izborom Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg savjeta dok Srbi ne potpišu pristanak ulaska Republike Srpske u NATO pakt. Neumorno stvaraju bošnjačku vojsku, formiraju i obučavaju paravojne jedinice i stalno prijete nekim novim ratom. Republika Srpska je, već poodavno, poslije izbora, formirala sve institucije države.

Ako bošnjačko rukovodstvo nastavi sa ovakvom politikom mnogo je razloga da Republika Srpska raspiše referendum za nezavisnost. Nadamo se da je poslije ovih događaja, svima jasno da je suština aktivnosti velikih sila zapada, rastakanje Srbije, prevođenje Republike Srpske u unitarnu Bosnu i zatiranje srpske nacije. Ubijeđeni smo da će narod krajine, po ko zna koji put, pokazati svoj patriotizam i reći NE neprijateljima Republike Srpske ."

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм