Nakon vanredne sjednice Kolegijuma

Zbog ubistva Slaviše Krunića: Odložen nastavak sjednice Parlamenta RS

  • 23.04.2019. 12:22

Na vandrednoj sjednici Kolegijuma Narodne skupštine RS održanoj nakon prekida nastavka zasjedanja Narodne skupštine RS odlučeno je da će sjednica koja je danas trebalo da bude održana biti nastavljena sutra u 10 časova.

Kako je rekao predsjednik Narodne skupštine RS, Nedeljko Čubrilović poslanici osuđuju posljednja dešavanja u Prijedoru gdje je tokom intervencije ubijen policajac i u Laktašima gdje je u pucnjavi stradalo troje lica banjalučki biznismen Slaviša Krunić, njegov pratilac i jedan od napadača.

Poslanici traže i da se ubistvo Slaviša Krunića što prije rasvijetli.

"Sutra u 9:30 će biti održana sjednica Kolegijuma Narodne skupštine na kome bi trebalo da bude donesena odluka o zakazivanju Posebne sjednice o bezbjednosti", rekao je predsjednik Narodne skupštine RS, Nedeljko Čubrilović.

Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini kaže da je zahtjev ove stranke bio da se prve tačke pomjere sa dnevnog reda, a da se u međuvremenu dobiju informacije o dešavanjima u Prijedoru i Laktašima, ali da se na Kolegijumu došlo do sporazuma da se današnji rad odloži i nastavi sutra.

Iz Kluba poslanika SNSD-a takođe traže da slučaj likvidacije Slaviše Krunića bude razriješen, a kako su naveli sigurni su da Ministarstvo unutrašnjih poslova RS to i radi.

Sutra da će biti poznato da li će o ovome biti održana posebna sjednica Parlamenta RS ili će se o tome raspravljati kroz redovan izvještaj MUP-a RS.

 

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм