Darko Matiješević

Očekujemo da SNS bude nezaobilazan politički faktor

15:25, 01.09.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Darko Matijašević rekao je da ova stranka izlazi na Opšte izbore 2018. godine sa kandidatima za sve nivoe vlasti i očekuje da budu nezaobilazan politički faktor.

Matijašević, koji je i kandidat za predsjednika Republike Srpske, prisustvovao je danas svečanom otvaranju kancelarije Opštinskog odbora SNS-a u Mrkonjić Gradu. 

"SNS je na ove izbore izašla samostalno, u potpunosti ćemo zastupati politiku SNS-a iz Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića. On je predsjednik svih Srba, vodi umjerenu politiku, politiku mira, stabilnosti, ali i ekonomske obnove i razvoja. Nemamo političke neprijatelje i ne pripadamo nijednom političkom bloku", istakao je Matijašević. 

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine SNS-a za predsjednika Opštinskog odbora SNS-a Mrkonjić Grad izabran je Dragan Kićanović, a izabrani su i članovi Opštinskog odbora. 

Događaju su prisustvovali i kandidat Srpske napredne stranke za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Mirjana Popović, kao i brojni drugi kandidati, funkcioneri, članovi i simpatizeri SNS-a.