Nenad Nešić

Očekujem da će Narodna skupština danas podržati veto srpskog člana Predsjedništva BiH

  • 26.02.2020. 14:51

Očekujem da će Narodna skupština Republike Srpske danas podržati veto srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, rekao je vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić.

"Gospodin Dodik je uradio ono što je morao i krajnje je netaktično i bezobrazno od Željka Кomšića i Šefika Džaferovića da u ovom momentu pozivaju Đukanovića. Očito njih dvojicu nije briga što milion Srba u BiH ne podržava to što radi Đukanović, što otima imovinu i bezbožno progoni Srpsku pravoslavnu crkvu. I Кomšić i Džaferović treba da znaju da se suživot tako ne gradi i da Srbi u BiH stoje uz SPC i svoj narod u Crnoj Gori", rekao je Nešić i dodao:

"Želio bih vas podsjetiti kakva se halabuka podigla u Crnoj Gori kada je predsjednik Vučić samo razmatrao mogućnost da sa Srbima u Crnoj Gori naloži Badnjak povodom pravoslavnog praznika Badnjeg dana i Božića. Digla se Milova kuka i motika da spriječe Vučićev privatni dolazak. E, pa kada se tako ponaša prema predsjedniku Srbije, kako da neko kao državnika, raširenih ruku, dočeka predsjednika Crne Gore koji je izrazito antisrpski nastrojen. Dakle, svi Srbi u Narodnoj skupštini, zarad našeg naroda u Crnoj Gori i naše Srpske pravoslavne crkve, danas imaju ljudsku obavezu da podrže veto".

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.