Kolegijum Narodne skupštine

O Prijedlogu budžeta 16. decembra

  • 09.12.2019. 14:41

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za ponedjeljak, 16. decembar, posebnu skupštinsku sjednicu na kojoj bi trebalo da po hitnom postupku bude razmatran Prijedlog budžeta Srpske za narednu godinu od 3,425 milijardi KM.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da bi na posebnoj sjednici trebalo da bude razmatran po hitnom postupku Prijedlog programa ekonomskih reformi Srpske za period 2020-2022. godina, kojim je definisano 18 strukturnih mjera u okviru osam reformskih oblasti.

"Po hitnom postupku trebalo bi da bude razmatran i Prijedlog zakona o izvršenju budžeta Republike Srpske za narednu godinu, kao i Prijedlog zakona o izmjenama zakona o doprinosima. Na predloženom dnevnom redu je sedam tačaka, a početak sjednice zakazan je za 12.00 časova", rekao je Čubrilović novinarima, nakon sjednice Kolegijuma Narodne skupštine.

Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić rekao je da je Prijedlog budžeta trebalo da bude razmatran u redovnoj proceduri, a ne po hitnom postupku.

"Cilj budžeta za narednu godinu jeste da se vladajuća garnitura održi na funkcijama dok su građani apsolutno zanemareni", tvrdi Stanić.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.