Nezavisni klub poslanika SP: Oštra osuda srozavanja ugleda partije

  • 08.02.2020. 18:17

Nezavisni klub poslanika SP najoštrije osuđuje kontinuirano srozavanje ugleda Socijalističke partije od strane Petra Đokića i destruktivno ponašanje koje je kulminiralo plasiranjem lažnih vijesti i obmanjivanja javnosti vezanih za zasijedanje Izvršnog komiteta SNSD-a, na kojem je navodno data podrška Đokiću i otkazani predstojeći razgovori sa poslanicima SP.

Đokiću nije dosta što je godinama kršio statut i zloupotrijebio organe SP, nego je pokušao da zloupotrijebi i Izvršni komitet SNSD-a, u lošem pokušaju obmanjivanja javnosti po pitanju podrške njemu kao ministru na jučerašnjoj sjednici. 

Ovom prilikom upućujemo izvinjenje koalicionim partnerima koje Đokić u očaju silom uvlači u unutarpartijska pitanja SP, pokušavajući da baci ljagu na svu dosadašnju saradnju kako bi sačuvao sopstvenu poziciju. 

Narodni poslanici kojima su građani i članovi Socijalističke partije dali povjerenje o kojem Đokić može samo da sanja, ograđuju se u potpunosti od ovih, kao i budućih njegovih postupaka. 
Socijalistička partija nije Petar Đokić a jeftine podvale i potezi koje on povlači u strahu od gubitka fotelje nemaju podršku Socijalista.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.