Kabinet predsjednika Vlade Srpske

Netačne tvrdnje o uticaju Cvijanovićeve na prosvjetnu inspekciju

  • 27.09.2018. 19:01

Iz kabineta predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović danas su demantovane tvrdnje pojednih medija da je Cvijanovićeva ranije zabranila prosvjetnoj inspekciji i Ministarstvu prosvjete i kulture da postupe po zakonu po žalbama Mileta Rakića koji tvrdi da je dekan Fakulteta za bezbjednost Predrag Ćeranić nezakonito izabran u zvanje docenta.

"Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović nikada nijednoj instituciji nije zabranila da u skladu sa zakonom obavlja svoj posao, niti je bila upoznata sa zahtjevom Rakića u vezi sa imenovanjem Predraga Ćeranića u zvanje docenta", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsjednika Vlade. 

Kabinet premijera oglasio se povodom informacije koja je danas objavljena u pojedinim medjima da će Senat Univerziteta u Banjaluci raspravljati o zahtjevu Rakića, koji tvrdi da je Ćeranić nezakonito izabran u zvanje docenta. 

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм