Lista "Zajedno za Doboj"

Nedeljko Čubrilović podržao Borisa Jerinića

  • 13.12.2018. 19:17

Podrška kandidatu liste "Zajedno za Doboj", Borisu Jeriniću, stigla je i od Nedeljka Čubrilovića. Jerinić je, sjeća se Čubrilović, bio konstruktivan poslanik sa konkretnim rješenjima. Očekuje da bude i takav gradonačelnik.

"To je iz razloga što je riječ o mladom čovjeku koji je naoružan iskustvom za njegove godine, koji sigurno može da donese novu energiju, nove projekte, nove poslove, a uz podršku i Vlade i institucija RS", kaže predsjednik NSRS, Nedeljko Čubrilović.

Jerinić, tako, i definitivno dobija podršku stranke Nedeljka Čubrilovića  koja će da bude osnovana 22. decembra. Zahvalio se Čubriloviću za podršku, ističući da će blisko sarađivati i sa pristalicama Čubrilovićeve političke opcije. Banjaluka i Doboj, složili su se, bliži su i politički i povezani autoputem. Saradnja se nastavlja u još većem kapacitetu i na projektima koje Doboj dugo očekuje. 

"To je bolnica, sportska dvorana, zaštita Doboja od poplave kružni tokovi, dionica koridora 5C od entitetske linije do Johovca", kaže Boris Jerinić, kandidat za gradonačelnika "Zajedno za Doboj".

Na tome će se raditi, formiranjem Vlade. U njenom sastavu i Doboj očekuje svog čovjeka. Bivšem gradonačelniku nije važno iz koje će  stranke da bude dobojski ministar. 

"Naš cilj je bio da imamo jednog ministra, da li će on biti iz DNS, NDP, iz neke druge, da li će biti iz SNSD-a, ja smatram, vjerujem u to, da će biti jedan od ministara koji mora raditi u interesu svih građana RS", kaže bivši gradonačelnik Doboja. 

Osim ministra iz Doboja, Petrović u realizaciji projekata ove lokalne zajednice očekuje širu podršku. Uz Čubrilovića, koji je dokazani prijatelj Doboja, još iz vremena kada je bio ministar saobraćaja i veza, nada se i podršci predsjednice Srpske, Vlade Srpske i institucija BiH.