Dragan Bogdanić

Naziv bolnice znak zahvalnosti Srbiji za podršku

  • 05.10.2018. 12:41

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je da će bolnica u Istočnom Sarajevu ponosno nositi naziv "Srbija" kao znak zahvalnosti Srbiji za podršku u ratnom i poratnom periodu.

"Na primjeru ove bolnice vidi se naše znanje, upornost i sposobnost da realizujemo misuju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Željke Cvijanović o stvaranju bolje budućnosti za Srpsku", rekao je Bogdanić u obraćanju na svečanosti povodom otvaranja nove bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu. 

On je zahvalio građanima Sarajevsko-romanijske regije koji su imali snage i razumijevanja, čekajući ovaj dan. 

Bogdanić je poručio da je uspio ovaj projekat u čiju su realizaciju neki sumnjali. 

"Podrška Srbije postaje sve veća i odlučnija, što se vidi i po tome što smo dobili sanitetska vozila za naše zdravstvene ustanove", rekao je Bogdanić. 

On je istakao da je nova bolnica u Istočnom Sarajevu savremena, moderna zdravstvena ustanova koja pruža komfor pacijentima i dobre uslove rada zdravstvenim radnicima. 

Bogdanić je napomenuo da je ovo projekat po prinicipu ključ u ruke, te da zdravstveni radnici, osim znanja i sposobnosti, iz stare bolnice ne treba da ponesu ništa drugo. 

"Budimo istinski domaćini, uvodimo novu dijagnostiku. Gradeći zdravstveni sistem, gradimo i učvršćujemo Republiku Srpsku", poručio je Bogdanić.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.