Narodni poslanik Milan Tubin nazvao ATV i RTRS fašističkim

  • 18.05.2020. 19:08

Narodni poslanik Milan Tubin danas je u svojo izjavi, koju je dva puta emitovala u svojim informativnim emisijama BN televizija našu televiziju i RTRS nazvao fašističkim.

Pogledajte kako je izgledao ovaj nastup narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
 
Milanu Tubinu, kojem bi se trebalo obratiti sa uvaženi poslaniče, obraća se uređivački kolegijum ATV-a.

"Uvaženi, niste jer da jeste ne biste se spustili na nivo na koji ste se spustili nazivajući našu kuću fašističkom, vi koji tučete borce. Žao nam je gospodine Tubin što ste toliko nisko pali pa ne možete dokazati ništa suprotno od onog šta objavljujemo već prizemno targetirate sve naše novinare i uposlenike.

Vi ste narodni poslaniče iz krajeva u kojima se vrlo dobro zna šta je fašizam zato vas upozoravamo da ćete snositi za to i sve zakonom dozvoljene posljedice. Isto tako veliki broj naših novinara i uposlenika je iz potkozarskih krajeva te očekujte pojedinačne tužbe. Od vas tražimo izvinjenje mada ga ne očekujemo - jer vi ne baratate riječima već šakama", uređivački kolegijum ATV-a.  
 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.